Klasična priča

Зимско Сунце ☀

Ми неког љубимо не зато што ту љубав заслужује потпуније и искључивије него други, него зато што смо ми на ту личност просули једно своје сунце које га је озарило и издвојило од свег другог наоколо по земљи! Ј. Дучић

Вероватно сте некада чули за сунчеве системе са два Сунца, а да ли сте се запитали о вашим сунцима – колико их свако од нас има у себи и да ли их лако “просипа“ односно поклања другима или их пажљиво чува, чисто да не праве превише сенки…Колико сте пута у животу некога обасјали и каква су ваша сунца? Бледуњава, зубата, шућмураста жарка? Да ли је случај као и у свемиру да сјај првог сунца бледи што је оно даље од нас или баш супротно – свако следеће које нам је ближе слабије сија од првог? Можда и код људи могу два сунца да зраче истовремено? Могу, бар када је у питању музика! ClassicAll Radio вам поклања једно зимско и једно пролећно “резервно“ сунце – Вивалди и барокни Битлси!


ClassicAll radio is a self-funded project and is completely dependant on your donations. Please consider donating if you like what we do.
1$ from each of our readers would be enough to cover all of our operational costs!

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.