Klasična priča

Prvi onlajn koncert muzičke i pozorišne trupe Alice in WonderBand 

Najčarobnija je autentičnost, a najviše zapanjuje to šta je ritmičkom igrom tela sve moguće. Publika je fascinirana, oduševljena, želi još i želi da odgodi kraj ovog nastupa koji je uvlači u sebe”. Ines Wagner, Kulturvision Aktuell
Alice in WonderBand: Marko Dinjaški i Ana Vrbaški. Photo by: Alisa Dinjaški
Prvi onlajn koncert muzičke i pozorišne trupe Alice in WonderBand će se održati 17. juna u 21h preko onlajn platforme Artist Lockdown iz Londona. “Većina svetskih muzičara se odlučuje da na ovaj način nastavi kontinuitet i kontakt sa publikom, pa smo i mi odlučili da to učinimo. Svi koji su prethodnih meseci provodili vreme u karantinu, sada treba da se sete umetnika koji su nesebično delili svoje sadržaje i da ih podrže, a posebno nezavisne, samostalne umetnike”, kaže Ana Vrbaški.

Koncert predstavlja tradicionalnu muziku iz Srbije i zemalja Balkana u novim aranžmanima kroz spoj telesnih perkusija i pevanja: kulturna baština ovog podneblja izvedena na neposredan, uzbudljiv i nesvakidašnji način. Grupa Alice in WonderBand je uspešno nastupala u Nemačkoj, Francuskoj, Austriji, Italiji, Turskoj, zemljama regiona i Srbiji.

Pesme iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Bosne, Bugarske, Rumunije, Albanije, Mađarske kroz melodije, ritmove, ali i tekstove, opisuju karakterističan svet i kulturu koju delimo, ne samo geografski, već emotivno i istorijski, živeći na trusnom području u stalnim previranjima. Ovaj koncert će vas napuniti pozitivnom energijom i vratiti korenima.

Karte za koncert je moguće kupiti elektronski, preko sledećeg linka:
Registracija je jednostavna i u svega nekoliko koraka dobijate pristup koncertu koji se na platformi održava 17. juna od 21h. Ulaznica se plaća po uređaju, a ne po osobi.

Podržimo naše umetnike!

Ovde pogledajte događaj na sajtu Alice in WonderBand.

Slušajte ih i na Soundcloudu!
https://www.youtube.com/watch?v=lnGEbspwFVM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1utpG9GgNcdEM1Bx5zVqVTo1p-GSQa7rbzEd9OO4WOCqbZ8g0vFl02wFg

Pratite nas na fejsbuku ClassicAll – all the classics you can handle

i na YouTube kanalu ClassicAll Radio

ClassicAll radio is a self-funded project and is completely dependant on your donations. Please consider donating if you like what we do.
1$ from each of our readers would be enough to cover all of our operational costs!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.